skip to main | skip to sidebar

Despre mine
     media: 1.00 din 1 vot

Greu de spus..usor de observat, probabil. So, pot spune ca sunt o persoana pasionata de tot ce inseamna fashion , make-up si toate anexele celor doua domenii :)) , de aici si ideea acestui blog . Ador oamenii "colorati" inside and out, iubesc sinceritatea si prietenii adevarati .

Tinand cont ca este o pagina despre mine, as adauga cate ceva despre o alta mare pasiune , si anume..animalutele de orice fel :X Am cateva mici iubiri acasa, cu care va voi vace cunostinta pe parcurs;)) .
ce ar mai fi de spus.. testez mereu produse despre care cred ca mi-ar face bine , se intampla sa ma insel uneori , insa nu am puterea sa renunt la acest "viciu" :))

Nu sunt inca adepta produselor cu pret exorbitant, mai ales ca sunt studenta si latura finanaciara nu este unul dintre punctele mele forte, dar incerc sa supravietuiesc:D Aceeasi poveste si in privinta hainelor, unde curajul imi lipseste cu desavarsire , motiv pentru care se intampla de multe ori sa nu port articole pe care le ador de fapt.

De altfel la fel de des mi se intampla, si cred ca nu st singura , sa achizitionez diverse articole vestimentare pe care sa le detest odata ajunsa acasa. Si nu pot sa nu ma intreb de fiecare data cand mi se intampla: "Ce-a fost in capul meu?!" :)).

Ar fi multe de spus dar incerc sa ma limitez la aceste cateva randuri! ;))
Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

    Termeni si Conditii de Utilizare